Mobile

ASBIS distribuira ZTE pametne telefone u Srbiji

ZTE ASBISc Enterprises, inače veliki  distributer IT proizvoda na tržištima EMEA regije, potpisali su ugovor o distribuciji ZTE smartphonea u 8 zemalja regije, uključujući Poljsku, Rumunjsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Hrvatsku, Makedoniju i Sloveniju. Distribucija i direktna prodaja kroz Asbisov veleprodajni kanal počinje u Q4 s modelima ZTE Blade V, Blade G i Grand S Flex.

Chris Edwards, Business development i marketing menadžer ZTE-a je izjavio: “ZTE je već jedan od najpopularnijih proizvođača u regiji s proizvodima kao ZTE Grand, Blade i Kis. Sigurni smo da ćemo kroz saradnju s ASBISom povećati naše prisustvo u regiji i ispuniti plan rasta udela na evropskom tržištu. Ovo partnerstvo je dokaz ZTE-ove posvećenosti izradi kvalitetnih i pristupačnih uređaja te povećanja njihove dostupnosti potrošačima.”

asbis zte

“Očigledno je naše zadovoljstvo što smo dodali proizvode jednog od vodećih svetskih proizvođača u našu ponudu, rekao je Laurent Journoud, izvršni potpredsednik za razvoj novih proizvoda u  ASBISc Enterprises PLC-u. “Ovo partnerstvo je još jedan korak napred u našoj strategiji razvoja segmenta mobilnih uređaja kao odgovora na potrebe ASBIS partnera u EMEA regiji.”

ASBIS je vodeći distributer tehnoloških proizvoda u Evropi i očigledna je velika potražnja za pametnim telefonima i tabletima. Kroz partnerstvo sa ZTE-om, ASBIS je proširio svoj portfelj tako da tržištima može ponuditi najširu ponudu mobilnih uređaja, od standardnih mobilnih do high-end smartphonea i tableta.

Leave a Reply