asus1
Mobile

ASUS PadFone 2 u Delta Cityju i Ušću

U želji da svim zainteresovanima omogući da isprobaju i detaljno upoznaju neke od najinovativnijih i jedinstvenih prenosnih uređaja, ASUS u najposećenijim tržnim centrima u Beogradu organizuje promocije tokom kojih će posetioci moći da osvoje i vredne nagrade.

Posetioci ASUS štanda u Delta City-ju (21-24. mart) i Ušću (28-31. mart) će moći da isprobajuASUS PadFone 2 (jedinstveni 4,7” mobilni telefon koji se jednim pokretom ruke pretvara u 10” tablet), ASUS TAICHI (inovativni laptop sa dva ekrana) kao i laptopove iz VivoBook serije sa ekranom osetljivim na dodir.

asus1

U okviru druženja, ASUS će posetiocima ponuditu i zabavu, a najspretniji i najzabavniji će osvojiti vredne nagrade. Zainteresovani će moći da se oprobaju u rešavanju slagalice na ASUS laptopovima koji imaju ekran osetljiv na dodir. Tokom trajanja promocije rezultati će biti objavljivani na našoj Facebook stranici, a pobednik će biti proglašen 1. aprila 2013. godine.Najveštiji takmičar će osvojiti ASUS VivoTab RT tablet!

To nije sve. Koristeći PadFone 2 i aplikaciju za specijalne efekte koja se uz njega isporučuje,posetioci će moći da naprave zabavne fotografije koje će biti postavljene na Facebook stranici. Autor fotografije sa najviše lajkova će dobiti Nexus 7, dok će drugoplasirani i trećeplasirani dobiti komplet koji sadrži torbu za laptop, majicu i pribor za održavanje laptopa.

Leave a Reply