Mobile

ASUS predstavio najbrži poslovni PDA telefon na svetu – Asus P565

ASUS P565 opremljen procesorom na 800 MHz klizi od jednog do drugog zahtevnog zadatka sa neverovatnom lakoćom i stilom

ASUS je danas predstavio ASUS P565, poslovni PDA telefon sa procesorom od 800 MHz—najbržim na svetu u vreme ove objave. Predstavljajući najnoviji ASUS-ov korisnički interfejs koji funkcioniše na dodir—Glide—otmeni P565 sa kožnim detaljima nudi grafiku i performanse sistema bolje od bilo kojih drugih koje trenutno postoje na tržištu, sa Vsbenchmark rezultatima koji su dva puta bolji od rezultata konkurentnih proizvoda u istoj klasi.

To omogućava P565 da klizi od jednog do drugog zahtevnog zadatka bez napora i da obavlja više zadataka istovremeno i izuzetno dobro – što ga čini idealnim za poslovne ljude koji zahtevaju beskompromisne performanse i maksimalnu brzinu od svojih sredstava za rad. Kao dodatak impresivnom setu karakteristika, tu je i ekran na dodir od 2.8” sa rezolucijom od 480 x 640 piksela, koji pruža neprevaziđeni nivo jasnoće koji čini čuda kod ličnih fotografija i tabela.

Klizeći do novih dometa produktivnosti

ASUS P565 je prilagođen poslovnoj zajednici. Spajanje procesora na 800 MHz i Glide—inovativnog korisničkog interfejsa koji reaguje na dodir, ekskluzivno stvorenog samo za određene ASUS PDA telefone—čini snažnu kombinaciju koja je posebno pogodna za obavljanje više zadataka u isto vreme, dok Glide omogućava korisnicima da prelaze sa zadatka na zadatak brzim dodirima prstiju.

P565 takođe dolazi sa moćnim setom poslovno orijentisanih karakteristika i softvera, uključujući momentalnu dostupnost e-maila, prepoznavanje poslovnih kartica i Microsoft Office Mobile. Druge korisne aplikacije kao što su Anytime Launcher i Multi-Home omogućavaju korisnicima da pregledaju svoje kalendare, vreme u lokalnim i stranim gradovima, vremensku prognozu i mnogo više od toga – sve na dodir, povlačenje ili okretanje prstom.

Neprevaziđena jasnoća sa ekranom na dodir visoke rezolucije

ASUS P565 je opremljen 2.8” VGA (480 sa 640 piksela) ekranom na dodir visoke rezolucije koji daje neprevaziđenu jasnoću i sjaj. Fotografije izgledaju oštrije i realnije, dok su minimalni detalji u poslovnim dokumentima, kao što su pojedinačne ćelije u tabelama reprodukovani sa mnogo više oštrine – što smanjuje zamor očiju tokom perioda duže upotrebe.

Dodir ekskluzivnosti

ASUS P565 je dizajniran da ostavi dubok i trajan utisak. Njegov poklopac za bateriju je oivičen crnom veštačkom kožom i privlači momentalno poštovanje i pažnju. Koža je u lepom kontrastu sa modernom sjajnom prednjom stranom P565 i daje telefonu prirodnu lakoću i prepoznatljiv izgled koji ga izdvaja od drugih telefona na tržištu.

O Glide-u

Glide je revolucionarni korisnički interfejs koji reaguje na dodir i omogućava korisniku da obavlja niz akcija navigacije – kao što su odabir, zumiranje, pomeranje i okretanje – jednostavnim pokretima prstiju. Aplikacije koje omogućavaju korisnicima da pristupe nizu funkcija kao što je pregled najnovijih vesti, prognoze, gledanje niza fotograifja i slušanje muzike uz samo nekoliko dodira prstima su ugrađene u Glide.

Te aplikacije, dvostruki Multi-Home, Anytime Launcher, EziPhoto i EziMusic, daju izrazu “svet na dohvat ruke” potpuno novo značenje. Za više informacija o Glide-u, posetite http://event.asus.com/mobile/glide/.

Leave a Reply