Mobile

ASUS predstavio PadFone i Nexus 7

ASUS je kompanija koja deluje tiho, a mnogo toga menja na tržištu svojim proizvodima. Setimo se samo buma koji je napravila pojava netbook-a, a ove godine se nešto slično dešava i kada je reč o “kopijama” Transformera koje su počele da niču i kod drugih proizvođača. Ko nas je pratio redovno setiće se da smo sa ovogodišnjeg Mobile World Congress-a u Barseloni izveštavali i o pojavi još jednog revolucionarnog proizvoda koji “transformisanje” podiže na potpuno novi nivo.

Posetioci sajma ce&ha u Beogradu sada su u prilici da vide i isprobaju taj uređaj, a reč je naravno o PadFone-u. Ovaj moćan pametan telefon u tren oka se može pretvoriti u tablet, na kojem se pored dodira za unos može koristiti i elektronska olovka – a dodatno je moguće nabaviti i tastaturu koja ovaj uređaj na kraju pretvara u notebook računar. Pored PadFone-a veliki hit na ce&ha sajmu je i Nexus 7, najnoviji tablet koji se pored odličnog kvaliteta i performansi odlikuje i veoma atraktivnom cenom, pa se očekuje njegova odlična prođa na našem tržištu.

Na štandu ASUS-a pored ova dva uređaja posetioci još danas i sutra mogu da se bliže upoznaju i sa ostalim prenosnim računarima ove kompanije – od laganih Ultrabook-ova, do moćnih gejming mašina…

Leave a Reply