Mobile

Bar-kod MOBI kuponom do popusta

PAKOM SHOP – jedan od vodećih domaćih lanaca maloprodaje IT i telekomunikacione opreme u periodu od 22.12.2007.g do 15.01.2008.godine započinje veliku novogodišnju prodajnu promociju koja je bazirana na izdavanju MOBI-kupona.

Svim kupcima koji pošalju SMS poruku na broj 7708 sa tekstom PK_MARKA TELEFONA_MODEL ( npr: PK NOKIA N80 ) na mobilni telefon će biti isporučen jedinstveni BAR-KOD MOBI-KUPON sa kojim će ostvariti popust od 5% pri kupovini u svim PAKOM SHOP maloprodajnim objektima u zemlji.

Kroz ovu akciju prvi put u Srbiji će biti promovisana MOBI-Kupon platforma, razvijena u saradnji sa vodećim svetskim m-ticketing solution providerom-kompanijom MOBIQA i stručnim kadrom kompanije PSC Pakom Solution Center.

MOBI-kupon™ je bar-kod koji maloprodajne organizacije dostavljaju na mobilni telefon potencijalnog kupca i predstavlja kupon kojim kupac ostvaruje pravo na određeni popust. Bar-kodirani kuponi se proveravaju u samoj prodavnici jednostavnim skeniranjem ekrana mobilnog telefona. MOBI-kupon™ se može dostaviti kupcima na različite načine: maloprodajna organizacija ih može samoinicijativno poslati putem SMS-a ciljanoj grupi kupaca, kupci ih mogu preuzeti sa vašeg web sajta ili zahtevati putem SMS-a.

Kome su namenjeni? Bilo kojoj maloprodajnoj organizaciji koja želi da unapredi svoju prodaju i poboljša odnos sa kupcima. MOBI platforma ima veliki potencijal prilikom kupovine karata za koncerte, železnički i autobuski prevoz, a Pakom je spreman da svim zainteresovanim omogući iskorišćenje ove mogućnost.

Leave a Reply