Mobile

“BBM Meetings” – Nova poslovna usluga za korisnike BlackBerry telefona

“BBM Meetings” je nova usluga koju je predstavila kompanija BlackBerry i namenjena je poslovnim korisnicima mobilnih uređaja. Cilj ove usluge je da se ponudi unapređena komunikacija i kolaboracija među mobilnim profesionalcima na efikasniji način i uz niže troškove.

Aplikacija BBM Meetings je dizajnirana tako da zadovolji potrebe rastućeg tržišta poslovnih mobilnih rešenja i u tom smislu, već od samog starta se istakla kao drugačija i inovativna u poređenju sa postojećim uslugama namenjenih mobilnim i video konferencijskim pozivima. Nova BlackBerry usluga uspešno je odgovorila na potrebe savremenih mobilnih profesionalaca i ponudila aplikaciju koja na jednom mestu pruža opcije zakazivanja, vođenja i organizovanja svih vidova sastanaka.

Ova usluga pruža korisnicima automatizovano i efikasno kontrolisanje svih zakazanih obaveza i omogućava unapređenje mobilne kolaboracije. Aplikacija BBM Meetings automatski poziva korisnika na sastanke i podseća ih u kom trenutku bi i gde trebalo da se nalaze. Ono što ovu uslugu posebno ističe u odnosu na postojeću ponudu sličnih aplikacija na tržištu jesu pristupačniji troškovi korišćenja i šira dostupnost zaposlenima na globalnom nivou. Korisnici BBM Meetings aplikacije imaju mogućnost da uspostave video i HD konferencijske pozive za do 25 učesnika istovremeno, što je apsolutna novina u ovakvim poslovnim uslugama. Takođe, korisnici koji organizuju sastanak na ovakav način, mogu u svakom trenutku isključiti nekog od učesnika ili mutirati šumove na vezi.

Usluga BBM Meetings dostupna je na svim operativnim sistemima, uključujući Windows i iOS, kao i mobilne Android, BlackBerry 10 i iPhone.

Leave a Reply