Mobile

Besplatna Volkswagen igra i sajamski vodič za iPhone

Volkswagen je rpedtavio novu iPhone aplikaciju u Apple online shop-u tačno na vreme pred početak Međunarodnog sajma automobila u Ženevi (4. do 14. marta). Sa ovom aplikacijom, inovacije koje Volkswagen predstavlja ove godine mogu se pratiti i virtuelno. Ova korisna i informativna aplikacija, nazvana “Sajam u Ženevi 2010″ besplatno je dostupna u Apple shop-u od 01.03.

Višejezični digitalni “Vodič za sajam u Ženevi” pruža korisniku nekoliko opcija. U galeriji se može detaljno pogledati svako vozilo koje je predstavio Volkswagen. Pored detaljnih informacija o svakom vozilu, postoje i brojne korisne funkcije: korisnik može da pogleda poziciju vozila na štandu, kao i da dobije određenu brošuru u PDF-u koja može biti poslata na njegov mejl. Zahvaljujući integrisanom zahtevu za probnu vožnju, možete rezervisati probnu vožnju kod lokalnog Volkswagen dilera za automobil po vašem izboru.

Opcija “Highlights” nudi uzbudljive članke sa čitavim nizom informacija o vozilima koja će premijerno biti prikazana u Ženevi, kao što su novi Šaran ili Polo GTI. Mapa sajma pruža pregled svih sajamskih hala. Aplikacija “Sajam u Ženevi 2010″ je biti dostupna od ponedeljka, 1.3. 2010. besplatno u Apple shop-u.

Leave a Reply