Mobile · Operateri

BlackBerry Curve 8520 u ponudi Vip mobile-a

Vip i kompanija Research In Motion (RIM)  su danas najavili da je novi BlackBerry Curve 8520 smartphone na raspolaganju i korisnicima u Srbiji.

Ovaj uređaj, dodatak BlackBerry Curve seriji ,,pametnih’’ telefona, se od danas može kupiti u Vip centrima širom Srbije po početnoj ceni od 1 RSD u tarifi postpejd 1800.

Za ljude koji žele da budu uvek u kontaktu, BlackBerry Curve 8520 smartphone poseduje veoma taktilnu QWERTZ tastaturu za udobno i precizno kucanje e-mail i standardnih poruka (IM, SMS, MMS). Osim naprednih funkcija „pametnog“ telefona, BlackBerry Curve 8520 omogućava korisniku i veoma jednostavan, brz i bezbedan mobilni pristup kompanijskim ili privatnim e-mail nalozima, kalendaru i zadacima putem “push” tehnologije, dok ugrađen Wi-Fi® omogućava brže pretraživanje i ,,skidanje’’ aplikacija i podataka sa Interneta.

BlackBerry Curve 8520 je prvi BlackBerry uređaj sa inovativnim trackpad-om osetljivim na dodir za još jednostavnije pretraživanje i selekciju menija na ekranu, omogućavajući efikasnu i brzu navigaciju. Ovo je takođe prvi BlackBerry smartphone koji poseduje specijalne medija tastere pozicionirane na vrh uređaja koji olakšavaju pretraživanje muzičkih i video sadržaja.

,,Verujem da će novi BlackBerry Curve privući poslovne i privatne korisnike jer im omogućava da sa sobom uvek imaju svoje mejlove, kontakte, unose u kalendaru – po najpovoljnoj ceni’’, istakao je Aleksander Šperl, predsednik Upravnog odbora Vip mobile.

,,Novi BlackBerry Curve 8520 će svakako ubediti mnoge građane Srbije da pređu sa standardnog telefona na smartphone. On je sjajan dodatak postojećoj Curve seriji i omogućava jednostavno slanje i primanje email poruka, društveni kontakt na internetu i multimediju – sve ono što su već zavoleli postojeći BlackBerry korisnici’’, izjavio je Mark Guibert, potpredsednik za Korporativni marketing, RIM.

Glavne karakteristike BlackBerry Curve 8520 smartphone uključuju:

·Puna QWERTZ tastatura i optički trackpad osetljiv na dodir

·256MB Flash memorija i uključena 2GB microSD kartica za aplikacije, poruke, multimediju i sl. Memorijski slot podržava microSD kartice do 16GB i mogu se menjati bez isključivanja telefona.

·512Mhz procesor sledeće generacije za bolje performanse

·Premijum odlike telefona uključujući glasovno biranje kontakata, Bluetooth (2.0) podrška za ‘hands-free’ za upotrebu sa mono/stereo slušalicama, uređajima u autu i sličnim aksesoarima.

·2 MP digitalna kamera sa zumom i mogućnošću snimanja video klipova

·Medija plejer za reprodukciju muzike*, fotografija, filmova, video materijala sa specijalnim tasterima za navigaciju

·Standardni 3.5mm stereo priključak za slušalice, plus BlackBerry® Media Sync, za jednostavnu sinhronizaciju muzike iz iTunes®-a ili Windows Media® Player-a.

·Ugrađena podrška za BlackBerry® Internet Service koja podrazumeva bežičnu push sinhronizaciju do 10 email adresa kao Gmail®, Windows Live®, Hotmail®, Yahoo ®, AOL® kao i naloga provajdera u Srbiji, kao šsto su EuNet, SBB itd.

·Ugrađena podrška za BlackBerry® Enterprise Server sa naprednim opcijama za zaštitu podataka, enkripciju i bezbednost za kompanije sa sopstvenim e-mail serverom/platformom.

·Ugrađen Wi-Fi (802.11 b/g)

·Quad-Band uređaj koji podržava EGDE/GPRS/GSM (850/900/1800/1900 MHz)

BlackBerry eksperti u Vip centrima širom Srbije su spremni da korisnicima pokažu kako da na najbolji način koriste ovaj i ostale Blekberi uređaje u svakodnevnoj poslovnoj i privatnoj komunikaciji, kao i za pristup informacijama i zabavi u pokretu.

Leave a Reply