BlackBerry
Mobile

BlackBerry kreirao platformu “Enterprise Identity”

Putem BlackBerry Enterprise Identity platforme moguće je upravljati kompleksnom mrežom svih naloga i pristupati im širom mreže cloud aplikacija

Kompanija BlackBerry kreirala je platformu Enterprise Identity kako bi unapredila produktivnost zaposlenih omogućavajući pristupa svim servisima zasnovanim na cloud mreži putem jednog naloga. Takođe, putem ove platforme pojednostavljuje se i IT upravljanje svim cloud aplikacijama jer se kroz jednu tačku povezuju kontrola, prava, licence i revizija.

blackberry

Enterprise Identity donosi značajno unapređenje produktivnosti i efikasnosti poslovanja kako na individualnom nivou za svakog zaposlenog, tako i na nivou celokupne organizacije. Platforma omogućava kontrolu i upravljanje svim nalozima organizacije i vezama koje ostvaruje putem cloud aplikacija. Takođe, kroz BlackBerry Identity Proxy moguće je dodatno ojačati postojeći direktorijum servisa, bez potrebe za kopiranjem i sinhronizovanjem podataka na cloud.

Savremeno poslovanje zahteva snažan sistem sigurnosnih provera radi zaštite poverljivih podataka, te se zaposleni svakodnevno susreću sa ogromnim brojem lozinki i pristupnih šifri. Sada, putem Enterprise Identity platforme zaposleni mogu sa velikom lakoćom i na jednostavan način pristupiti svim svojim cloud nalozima putem samo jednog logovanja. Na taj način se svakodnevno poslovanje umnogome rasterećuje i postaje efikasnije. Novo rešenje kompanije BlackBerry se takođe i vrlo lako primenjuje, jer ne zahteva značajna ulaganja u svrhu integracije i predstavlja jednostavan i ekonomičan način da se osigura pristup različitim cloud korisničkim nalozima.

Kada se koristi u kombinaciji sa najkompleksnijim EMM rešenjem na tržištu – BES12, platforma Enterprise Identity postaje moćno sredstvo koje omogućava:

  • Povezivanje i konsolidovanje svih naloga i veza u okviru organizacije
  • Efikasno upravljanje identitetima na svim mobilnim uređajima unutar kompanije
  • Oslobađanje zaposlenih od logovanja u svaki poslovni korisnički nalog pojedinačno

Sigurnost i funkcionisanje globalne BlackBerry infrastrukture kao platforme upravljanja mobilnim identitetima podržava i činjenica da ova mreža obuhvata i uspešno kontroliše preko 200 miliona naloga.

 

Više informacija o platformi BlackBerry Enterprise Identity možete pogledati klikom na sledeći link:

http://ca.blackberry.com/enterprise/products/enterprise-identity.html

Leave a Reply