Mobile

“BlackBerry Passport” mobilna ulaznica za novu biznis klasu

Kompanija BlackBerry, lider u oblasti proizvodnje poslovnih pametnih telefona, predstavila je novi put razvoja mobilnog računarstva, odnosno korišćenja svih prednosti koje imaju računari i brze elektronske komunikacije – preko BlackBerry uređaja. Kao što novi proizvod, BlackBerry Passport, predstavlja ulaznicu za novu biznis klasu, tako i jedinstveni pristup koji neguje BlackBerry pri kreiranju mobilnih uređaja predstavlja prekretnicu u razvoju mobilne sigurnosti i mogućnosti upravljanja pametnim telefonima.

Poput ostalih mobilnih operativnih sistema koji su zasnovani na konceptu multimedije i vrhunskog korisničkog iskustva, BlackBerry je izgradio poslovnu platformu koju odlikuju sigurnost i rentabilnost, sa naglaskom na jednostavnost korišćenja i najvišim stepenom poštovanja privatnosti.
Konačni rezultat je nedavno predstavljen u vidu BlackBerry sistema menadžmenta mobilnih uređaja (Blackberry Mobile Device Management system), koji pretvara ključno iskustvo iz BlackBerry operativnog sistema na Apple, iOS, Google-ov Android i Microsoft-ov Windows.

bb

Znanje i iskustvo su ključni faktori za uspeh, a to važi i za upravljanje i sigurnost mobilnih uređaja. „Education – Mobile Device Management Academy” je zajednički poduhvat nastao razmenom iskustava na internacionalnom nivou, sa međunarodno priznatim lokalnim stručnjacima koji su profesionalci u izradi jedinstvenih i sigurnih mobilnih ekosistema uz garantovan kvalitet i jednostavnost korišćenja.

Kompanije, pojedinci i društvo u Srbiji predstavljaju jedan od vodećih obrazaca razvoja mobilne industrije. Kompanija BlackBerry i Ingram Micro Mobility (ekskluzivni distributer za BlackBerry u regionu Centralne i Istočne Evrope), izabrali su servis Begram za jednog od ključnih partnera za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne, s obzirom na to da je specijalizovan za pružanje usluga integracije IT rešenja ka krajnjim korisnicima. Begram servis je specijalizovan za pružanje vrhunske usluge integracije, koordinacije i razvoja uz izbor optimalnih rešenja posebno prilagođenih svakom pojedinačnom korisniku. Putem „cloud” infrastrukture, mogu da obezbede uslugu hostovanja za BlackBerry uređaje i izrade sigurna rešenja specijalno kreirana za sektor malih i srednjih preduzeća, korporacije i vladine institucije.

Leave a Reply