Mobile · Operateri

BlackBerry stigao na tržište Srbije

Vip mobile, član mobilkom austria grupe i kompanija Research in Motion (RIM), (Nasdaq: RIMM; TSX: RIM) su danas najavili da je BlackBerry® iz Vodafona dostupan i u Srbiji. BlackBerry rešenje objedinjuje ”smartphones”, softer i usluge koje omogućavaju jednostavan pristup elektronskoj pošti, telefonu, kalendaru, internetu, multimediji i drugim aplikacijama koje poseduje.Ovo je prvi proizvod koji Vip najavljuje na osnovu upravo lansiranog strateškog partnerstva sa Vodafonom u Srbiji. U ponudi su BlackBerry® Enterprise Server i BlackBerry® Internet Service sa mogućnošću izbora dva modela BlackBerry® Curve™ 8310 i BlackBerry® Pearl™ 8100 smarthphones.

BlackBerry će u počeku biti dostupni u 5 Vip centara: u Beogradu (dve prodavnice), Novom Sadu, Nišu i Čačku. Za više informacija o BlackBerry® Enterprise Server rešenju možete pozvati Korisničke Usluge na 060/1234.

Alexander Sperl, predsednik Upravnog odbora Vip mobile kaže: “BlackBerry ”smarthphones” su moderna i inovativna sredstva komunikacije koja kombinuju glas, push elektronsku poštu, internet pretraživanje i druge mobilne aplikacije. Verujemo da BlackBerry rešenje ispunjava naše obećanje da ćemo korisnicima u Srbiji ponuditi nove i uzbudljive načine komunikacije.”

Mi smo zadovoljni što zajedno sa Vipom radimo na predstavljanju BlackBerry rešenja korisnicima u Srbiji. BlackBerry ”smarthphones” omogućavaju ljudima da ostanu u kontaktu sa informacijama koje su im potrebne i žele da ih imaju i kad su u pokretu”, rekao je Charmaine Eggberry, podpredsednik i generalni direktor za region Evrope, bliskog istoka i Aziju u kompaniji Research In Motion.

BlackBerry Curve 8310:
Svojim modernim dizajnom, velikim ekranom i kompletnom QWERTZ tastaturom lakom za korišćenje i intuitivnom kuglicom za navigaciju, BlackBerry Curve 8310 ”smarthphones” izgeda baš kako i radi – sjajno. On nudi mnogo naprednih multimedijalnih funkcija – uključujući i mogućnost da se kreiraju MP3 muzički fajlovi sa CD-a, naprave play liste i automatski sa ličnog računara preuzmu slike, muzika i video zapisi i zatim reprodukuju na BlackBerry zajedno sa svim najnovijim komunikacijskim funkcijama koje su BlackBerry-ju donele nagrade po celom svetu.

U uređaju je kamera od 2 megapiksela, u kompletu sa 5x digitalni zumom, ugrađenim blicom, autoportretnim ogledalom i tražilom preko celog ekrana. Fotografije mogu biti sačuvane u „smarthphone”-u, koji poseduje i slot za proširenje memorije, ili odmah i jednostavno poslate preko elektronske pošte, MMS-a, ili instant messaging servisa. Slike se takođe mogu prenositi i preko Bluetooth® ili USB kabla.

The BlackBerry Pearl 8100:
BlackBerry Pearl je najmanji BlackBerry „smarthphone” koji je spakovan u samo 107mm x 50mm x 14.5mm i težak svega 89 grama. Uz to što podržava telefon, elektronsku poštu, različite poruke, planer, pretraživanje interneta I druge mobilne aplikacije, BlackBerry Pearl poseduje i digitalnu kameru, medija plejer za muziku i video snimke i slot za proširenje memorije.

Vip će ponuditi BlackBerry Enterprise Server za veće kompanije i BlackBerry Internet Service za pojedince i manje firme.

BlackBerry rešenje:
BlackBerry Enterprise Server je tesno povezan sa IBM® Lotus® Domino®, Microsoft® Exchange i Novell® GroupWise® da bi obezbedio bezbedni push-based bežični pristup elektronskoj pošti I drugim korporativnim podacima. Rešenje koristi napredno šifrovanje i IT politiku kontrole, i zvanično je široko prihvaćeno za bezbedno prenošenje kompanijskih podataka

Namenjen pojedincima i manjim firmama, BackBerry® Internet Service omogućava korisnicima da pristupe sa najviše do 10 podržanih POP3 ili IMAP4 naloga, uključujući i najpopularnije ISP naloge, kao što su Gmail i Yahoo! Elektronska pošta sa jednog uređaja.

Kolekcija BlackBerry uređaja

4 thoughts on “BlackBerry stigao na tržište Srbije

  1. Ivan

    POSTOVANI,GLEDAM OVAJ TELEFON I DODJE MI DA PLACEM OD MUKE JER MI JE KRIVO STO GA VEROVATNO NECU IMATI A VERUJEM DA VI NISTE NESTO DAREZLJIVI PA DA ME IZNENADITE I POKLONITE MI JEDNU VERZIJU BLACK BERRY-A BESPLATNO.JA GA VEROVATNO NIKADA NECU IMATI SA MOJOM PLATOM OD 180EVRA.SALJEM VAM SRDACAN POZDRAV.IVAN NEDELJKOVIC IZ KRALJEVA.

  2. Mirza Jovicic

    ovo je dooobar telefon, ali primecujem da je veoma precenjen na nasem trzistu. Da li iko zna gde se moze kupiti za kesh bez obaveze da placas 4000 lokalnim oeraterima naredne 2 godine…a o gprs-u da i ne govorim…0,04/kb je cista pljacka..Poz

Leave a Reply