Mobile

Blackberry Torch 9800 u Srbiji

Vip na svom putu inovacija danas lansira  Blackberry® Torch™ 9800, prvi  Blackberry smart telefon koji premijerno koristi novi, dugo očekivani Blackberry 6 operativni sistem, uz kombinaciju ekrana osetljivog na dodir dopunjenog korišćenjem Blackberry tastature. Vip mobile, član Telekom Austrija Grupe, je 2007. godine prvi na srpskom tržištu ponudio Blackberry® uređaje.

Opremljen širokom izborom naprednih komunikacijskih i multimedijalnih karakteristika, sa nestrpljenjem očekivan  BlackBerry ® Torch™ 9800 je idealan za socijalno umrežene korisnike i napakovan alatima koje vole poslovni korisnici. Bez obzira da li će se odlučiti za pisanje teksta na kapacitativnom ekranu na dodir ili pomoću jednostavne za rukovanje BlackBerry tastature, ili će za surfovanje Internetom upotrebiti zumiranje dodirom ili preciznu navigaciju sa optičkim trackpad-om, BlackBerry Torch omogućava korisnicima da komuniciraju kako god požele.

Zahvaljujući novom operativnom sistemu BlackBerry 6, uređaj Blackberry® Torch™ 9800 zadržava poznate i pouzdane opcije svojstvene BlackBerry brendu, pridodajući im sveže, dostupno i prijemčivo iskustvo koje je istovremeno moćno i jednostavno za korišćenje.

Blackberry® Torch™ 9800 će od sutra biti dostupan u Vipovim prodajnim centrima širom zemlje  sa početnom cenom od 37,999 dinara u tarifi 2000 namenjenoj korisnicima smart telefona jer sadrži besplatnih 2000MB za lagodno korišćenje Interneta. Ugovorna obaveza se zaključuje na period od 2 godine.

Leave a Reply