Mobile · Operateri

Boljaveza.rs – internet servis za poređenje cena interneta i mobilnih paketa

Kompanija Wiseman pokrenula je internet servis “Bolja veza” koji omogućava poređenje usluga svih mobilnih operatera i internet provajdera u Srbiji, po cenama, brzini protoka, potrošnji i drugim kriterijumima.

Domaći internet provajderi nude više od 150 različitih paketa za ADSL, kablovski i mobilni internet, a kod mobilnih operatora postoji više od hiljadu pripejd i postpejd paketa, vezanih za telefone i tarife. Retko ko ima vremena da analizira sve ponude i napravi dobar izbor.

Kompanija Wiseman je zato pokrenula sajt “Bolja veza” koji poredi cene usluga internet provajdera i mobilnih operatora u Srbiji i pomaže potrošačima da donesu dobro informisane odluke i pronađu paket koji im se najviše isplati.

Telefon i internet skoro svi plaćamo svakog meseca, a izborom odgovarajućeg paketa moguće je dosta uštedeti tokom godine. Istraživanja su pokazala da u Britaniji čak 60% korisnika koristi pogrešan, preveliki ili premali, mesečni paket za mobilni, i da zato plaća nepotrebne dodatne troškove.
Sajtovi za poređenje cena telekomunikacionih usluga omogućavaju potrošačima da uz pomoć nezavisnih i objektivnih informacija donesu bolje odluke, a podstiču provajdere da pružaju isplativije ponude.

Bolja veza omogućava poređenje cena kućnog i mobilnog interneta, kao i mobilnih paketa sa telefonima i tabletima, po različitim kriterijumima: ceni paketa i uređaja, brzini prenosa podataka, trajanju ugovora, provajderu…
Sajt se obraća onima koji žele da promene mrežu, a zadrže broj, pređu sa pripejda na postpejd, onima koji žele brži i pouzdaniji internet i svima koji bi da provere da li su dobro odabrali provajdera.

Wiseman kreira internet servise koji informišu građane i podržavaju ih u donošenju dobrih odluka u vezi sa novcem i drugim važnim životnim pitanjima.

Leave a Reply