Mobile

Brža M2M komunikacija uz 3G/HSPA

Vodeći američki provajder u segmentu bežične machine-to-machine (M2M) komunikacije Digi International proširio je svoj portfelj Ericssonovim 3G/HSPA modulima

Prema istraživanju ABI Researcha broj bežičnih M2M veza utrostručiće se u sledećih 5 godina i 2014. godine dosegnuće više od 200 miliona. Sa ciljem odgovora na zahteve ovog rastućeg tržišta, jedan od vodećih američkih provajdera u segmentu bežičnih M2M rešenja za poslovne sisteme, Digi International, izabrao je Ericssonov HSPA modul za mobilni broadband u izabranim Digi Transport i Digi Connect bežičnim pristupnicima. Ovaj potez omogućiće brzo globalno prihvatanje 3G povezanosti u M2M aplikacijama.

Mnoge se industrije transformišu uvođenjem povezivosti u njihove procese. U energetskom sektoru pametna merenja povećavaju poslovnu efikasnost i smanjuju troškove rada energetskim kompanijama. Rešenja za praćenje transporta poboljšavaju optimizaciju ruta i sigurnost vozila na putevima. Komunikacija uređaja u relanom vremenu, daljinsko praćenje i lečenje poboljšaće brigu o pacijentima. U segmentu m-zdravstva rešenja koja predstavljaju novi korak u zdravstvenom obezbeđenju upravo razvija i Ericsson Nikola Tesla.

Leave a Reply