Mobile

Choiix univerzalni mobilni punjač

U današnje vreme, korisnici poseduju više mobilnih naprava, poput MP3 plejera, smartfonova, ručnih konzola. Oslanjaju se na njih sve više, ali svi mobilni uređaji su zavisni od svojih baterija. Tu na scenu stupa Choiix Power Fort, nova vrsta univerzalnog punjača za mobilne uređaje.

On je kompatibilan sa svim mobilnim napravama koje raspolažu micro ili mini USB portovima. Predstavlja dopunu i nadgradnju mobilnog koncepta koji predviđa da se svakodnevno oslanjamo na raznovrsne mobilne uređaje i omogućava punjenje u letu, što je od izuzetnog značaja za osobe koje su često u pokretu, lišavajući ih brojnih adaptera i kablova.

Uz to, Power Fort može da služi i kao baterijska lampa, što je još jedan zgodan dodatak. Postojaće nekoliko opcija, ali se očekuje da će standardna verzija biti Choiix Power Fort 10 Whrs. Ovakav uređaj je u stanju da dopuni GPS/PDA 1.5 puta, ručnu konzolu 2 puta, MP3 plejer 4 puta i smartfon 3 puta. Power Fort raspolaže indikatorom stanja baterije, a to su jasno uočljivi indikatori na gornjoj površini. Naprednija verzija će uključivati i prosustvo univerzalnog AC USB adaptera i automobilskog adaptera.

Leave a Reply