Internet · Mobile · Operateri

Crnogorski m:tel predstavio App Centar i saradnju sa Google Play prodavnicom

Kompanija m:tel predstavila je danas redizajniran MONDO portal i m:tel App Centar. Takođe, organizovan je i konkurs za izradu aplikacija koji počinje danas i trajaće tri meseca

“Naša kompanija od danas podiže tehnološki nivo razvoja mobilnog interneta na veći nivo jer omogućava novi pogled na mobilni svijet, ne samo za naše korisnike, već i za ukupnu crnogorsku javnost“, kazao je izvršni direktor m:tela Vladimir Lučić.

Kompanija m:tel je uvela Mondo Smart zonu, koju čine: redizajnirani MONDO portal (kome se pristupa sa adrese http://m.mondo.me), nova Android sekcija, m:tel App Centar, m:tel App Builder servis, pomoću kojeg se, kako je istaknuto na konferenciji za novinare, mogu napraviti istovremeno aplikacije za više operativnih servisa.

“Korisnicima je na raspolaganju i potpuno nova MONDO aplikacija je besplatna i već je dostupna za preuzimanje iz m:tel App Centra i Google Play prodavnice. Mondo Smart zona ima i novu Android sekciju u okviru koje se nalaze opisi i recenzije najboljih besplatnih Android aplikacija i igara. Aplikacije su dostupne za preuzimanje preko m:tel App Centra i istoimene aplikacije“, dodao je Lučić.

 

Leave a Reply