Mobile · Operateri

Čuvar imenika – nova usluga mt:s

mt:s nudi korisnicima novu uslugu koja omogućava čuvanje svih kontakata sa SIM kartice na serveru Mobilne telefonije Srbije.

Usluga “Čuvar imenika” pohranjuje i sinhronizuje vaše podatke sa vašeg telefona na jednostavan i bezbedan način, putem mt:s mreže, bez povezivanja telefona i računara kablom.

Usluga je dopstupna svim pre-paid i post-paid korisnicima, koji imaju “Čuvar” u opciji “mt:s Meni” na svojoj SIM kartici. Ostali korisnici, ukoliko žele ovu uslugu, mogu svoju karticu zameniti u poslovnicama mt:s-a.

Rok važenja pre-paid SIM kartice sada je promenjen, i traje šest meseci. To znači da svoju karticu, nakon poslednje aktivacije ili dopune, možete koristiti još šest meseci, bez ponovne dopune kredita.

Nakon isteka ovog roka, kartica prima pozive još mesec dana, a posle toga, u periodu “neaktivnosti”, možete je ponovo aktivirati dopunom.

Promotivni period za korisnike TIPI i TOKI pre-paid tarife je istekao. To znači da u TIPI tarifi nije više besplatan svaki osmi SMS, ali je cena poruke i dalje najpovoljnija na tržištu – samo 0,90 dinara.

U TOKI tarifi, svaki petnaesti SMS više nije besplatan.

Leave a Reply