Mobile

Do 60% popusta u Vip prazničnom postpejdu

Vip za predstojeće praznike poklanja značajne popuste u okviru svoje postpejd ponude pa korisnici mogu da odaberu veću tarifu i bolji mobilni uređaj.

 

Svi oni koji se odluče za novi uređaj uz ugovornu obavezu dobiće 20% i 15% popusta i biraju koji će popust primeniti na mesečnu pretplatu u narednih 12 meseci, a koji na cenu uređaja. Veliki izbor novih modela telefona uključuje i Sony Xperia E3, LG L Bello i Samsung Galaxy S3 Neo. Pored ovih popusta, korisnici koji odaberu Mega, Giga, Ultra tarife će godinu dana imati duplo više MB.

Korisnik koji, na primer, odabere popust od 20% na mesečnu pretplatu u tarifi Smart 700 i 15% na telefon LG L Bello će narednih godinu dana mesečno plaćati pretplatu od 1.272 dinara, umesto 1.590 dinara, i ratu za telefon od 595 dinara umesto 700 dinara.

 

Korisnici koji se odluče za neku od Vip postpejd tarifa bez uređaja dobiće ukupno 60% popusta na mesečnu pretplatu naredne dve godine. Primera radi, u tarifi Smart 1000 mesečna pretplata će iznositi samo 836 dinara umesto 2.090 dinara.

Leave a Reply