Mobile

Dva nova Nokia muzička telefona

Oba novopredstavljena mobilna telefona su kompatibilna sa nedavno lansiranom Nokia Music Store uslugom i nude jednostavano preuzimanje muzike

Nokia je prošle nedelje predstavila dva nova muzička telefona kao dodatak XpressMusic seriji. Nova Nokia 5320 XpressMusic i Nokia 5220 XpressMusic nude raspon pristupačnih muzičkih i zabavnih sadržaja sa veoma privlačnim stilizovanim dizajnom. Očekuje se da će oba muzička telefona biti dostupma na tržištu u trećem kvartalu 2008., kada će biti poznata i cena.

“Naša XpressMusic kategorija uređaja nastavlja da pruža kombinaciju vrhunskog muzičkog doživljaja i svežeg, inovativnog dizajna,” kaže Jo Harlow, Vice President, LIVE kategorija, Nokia. “Današnji dodaci XpressMusic kategoriji podižu lestvicu za nove načine kojima korisnici mogu da pristupaju svojim medijima a takođe i način na koji interaktivno mogu da dele sadržaje sa prijateljima i zajednicama bilo kada, bilo gde.”

Oba uređaja su kompatibilna sa nedavno lansiranom Nokia Music Store uslugom i nude jednostavan prenos muzike. Na Nokia Music Store korisnici mogu da odaberu više od 2 miliona naslova velikih izdavačkih kuća i nezavisnih izdavača; međunarodnih i lokalnih umetnika te da ih jednostavno pregledaju, preuzimaju, sinhroniziraju sa PC-jem ili prenesu direktno na mobilni uređaj.

Leave a Reply