Mobile

“Dvolični” Samsung SGH-F300


Iz Samsunga uvek neke novosti i veoma, veoma zanimljivi koncepti. Nakon ultratankog X820 i “makazica” u vidu modela X830 do naše redakcije stigao je “muzički polutan” – pola plejer/pola telefon model Samsung SGH – F300.

Ova nesvakidašnja ultra-tanka dual-interfejs postavka (dimenzije 103,5 x 44 x 9,4 mm) donosi nam sa jedne strane pravi multimedijalni plejer sa velikim LCD ekranom 33 x 42 mm rezolucije 176 x 220 piksela, a sa druge strane – telefon sa manjim info-ekranom (176 x 65 piksela), numeričkom tastaturom i 7 funkcionalnih tastera. Težak je samo 78 grama.

Model Samsung F300 sa naznakom The Ultra Music, spada u klasu muzičkih telefona izuzetno malih dimenzija, a pomenuto “dvostruko lice” je po prvi put viđeno, a s obzirom na veoma zanimljivo rešenje najverovatnije je da će biti začetnik novog dizajnerskog pravca. Pošto je sa obe strane iskorišćena površina nije bilo mesta za smeštaj zamenljive baterije pod poklopcema, pa je u ovom slučaju baterija integrisana.

Kako nema poklopca i ne može se dopreti do unutrašnosti, kao i kod baterije, ležište SIM kartice je postavljeno na bočnoj strani ispod poklopca, a dobra vest je da je pdoržan hot.swap tako da SIM kartice možete menjati i dok je telefon uključen. U ovom slučaju F300 će napraviti mali restart sistema i prihvatiti parametre nove kartice. Na suprotnoj strani je ležište za MicroSD karticu koje takođe podržava hot-swap.

Ima još puno toga da se kaže o F300, a to možete pročitati u junskom broju magazina Mobi. Telefon smo dobili od beogradskog Roaminga, za sada još nije u prodaji, ali bi trebao da bude do kraja ovog meseca.

Beyonce F300 samsung

Svi kupci ove specijalne edicije Ultra F300 muzičkog telefona imaće priliku da uživaju u Beyonceinom trenutnom hitu “Irreplaceable” koji će biti umemorisan u memoriju telefona, specijalnim temema, slikama i animacijama sa pevačicinim likom, ali će mati i direktan pristup pevačicinom web sajtu. Komercijalni start Bezonce F300 Ultra Music Edition telefona zvanično je označen sredinom aprila, kada je krenula TV, internet i radijska reklamna kampanja za ovaj telefon.

Leave a Reply