Mobile · Operateri

Dvostruka dopuna u VIP mobile

Vip će danas obradovati svoje pripejd korisnike još jednom atraktivnom promocijom: uz svaku dopunu do kraja septembra 2008. godine dobija se bonus kredit u vrednosti kupljene dopune.

Svaki Vipov korisnik koji kupi i aktivira pripejd SIM karticu dobiće ovaj bonus na poklon i to bez ograničenja maksimalnog iznosa bonus kredita i bez propisanog minimalnog iznosa uplate. Bonus kredit može da se koristi 30 dana od datuma poslednje dopune. Svaka sledeća dopuna donosi novi bonus i produžava važenje preostalog bonus kredita iz prethodne dopune.

Novi pripejd korisnici koji kupe i aktiviraju Vipovu pripejd SIM karticu će automatski biti uključeni u ovu promociju. Vipovi postojeći pripejd korisnici mogu potpuno besplatno da se prebace na ovu promociju jednostavnim slanjem SMS poruke ili pozivom na broj 123461, ili pozivanjem Vipovog Korisničkog servisa na 1234.

Bonus važi za sve nacionalne i međunarodne pozive, SMS poruke i prenos podataka. Usluge sa dodatom vrednošću i roming nisu obuhvaćene ovom promocijom.

Nove Vipove pripejd SIM kartice su dostupne širom Srbije, na više od 5000 kioska, u partnerskim radnjama ili u Vipovim prodajnim centrima.

Leave a Reply