Mobile · Mobilne aplikacije

Easy Reject 1.02 – rešenje protiv “mobilnih” napasnika

Verovatno se svakom korisniku mobilnog telefona desilo da dobija provokativne i uznemiravajuće pozive i poruke, takođe vam se verovatno desilo da ima osoba od kojih ne želite da dobijate pozive ili poruke

Postoji aplikacija koja će vam omogućiti da se tih poziva i poruka -rešite. Za takvu situaciju pogodan je jednostavan progam koji se naziva Easy Reject 1.02. Ova softverska aplikacija je jaka alatka koja vrši filtriranje dolaznih poziva, kako glasovnih, tako i video poziva. Takođe blokira i dolazak neželjenih SMS poruka.

Ako dobijete poziv od osobe koja je na spisku neželjenih , telefon će jednostavno pokazivati ton „zauzeća“, a što se tiče prijema SMS-a, one će biti primljene ali bez bilo kakvog znaka upozorenja i bitće smeštene u odvojenom message logu u ER interfejsu, tako da ćete na neki način ipak znati da ih primate i ko ih šalje, ali vas neće uznemiravati.

Da bi blokirali unapred određene kontakte, potrebno je da ih premestite u aplikaciju, a ako želite ponovo da sa njima imate kontakt, samo ih vratite u imenik. Zanimljivo da ovom aplikacijom možete da blokirate i pozive koji dolaze sa sakrivenoga broja.

Ova aplikacija čuva listu svih poziva koje ste odlučili da odbijete i naravno čuva sve poruke koje neste pročitali, a dolaze od “neželjenih”.

Ova aplikacija može biti trajno uključena osim ako vi ne želite da ponekad bude neaktivna. Mada progaram ima i jedan nedostatak, od jednog pozivatelja možete blokirati damo oboje i sms i pozive, a ne možete blokirati ove aktivnosti odvojeno. U svakom sluačaju progam može sačuvati privatnost vaših SMS poruka. Dobar je i kao zaštita od sms spama.

Proizvođač ove aplikacije je WEBgateJSC, program je besplatan za probu, zauzima memorijski prostor od 136 KB i radi SYMBIAN platformi.

Leave a Reply