p6
Mobile

EISA nagrada i za Huawei Ascend P6

Kompanija HUAWEI danas je objavila da je EISA, Evropska asocijacija za sliku i zvuk proglasila Huawei Ascend P6 za najbolji Mobilni telefon u kategoriji “Consumer Smartphone”.

Nagrade EISA su priznanje proizvodima koji demonstriraju besprekoran spoj inovativne tehnologije, elegantnog dizajna, najprivlačnije ergonomije i, naravno, najveća vrednost za novac . Ukratko, EISA prepoznaje karakteristike kojeće najverovatnije biti cenjeni od strane javnosti, entuzijasta koji traže visok kvalitet i kreativne sadržaje. Sudijski žiri za nagrade asocijacije EISA čine urednici 50 magazina o potrošačkim elektronskim uređajima iz 19 evropskih zemalja.

p6

“Ono što je Huawei Ascend P6 opredelilo za ovu prestižnu nagradu jeste to što je tanak i lep, debljine svega 6.18mm, a težak samo 120 grama. Prednji deo je skoro sav od stakla, a ekran je 4,7″ sa rezolucijom od 1280×720 piksela i može da se koristi čak i kada nosite rukavice. Ascend P6 pokreće Android 4.2 i quad-core procesor od 1.5GHz sa 2GB RAM-a. Zadnja kamera od 8 megapiksela ima autofokus funkciju i snima video sa Full HD rezolucijom, dok 5 megapiksela prednja kamera je pogodna za autoportrete. Kao dobrodošao dodatak na android platform jeste to što Huawei Ascend P6 koristi korisnički interfejs pod nazivom “Emotion UI”, koji između ostalog nudi panoramski pogled i za prepoznavanje lica na fotografijama. Sve ukupno, Huawei Ascend P6 je iznenađujuće dobro opremljen smart telefon po veoma atraktivnoj ceni”, istakli su članovi EISA tima.

Leave a Reply