Mobile

Ekskluziva: Porsche BlackBerry P’9981

Saradnja Porsche Designa i kanadskog Research In Motion omogućila je kreiranje luksuznog modela BlackBerryja P’9981, koji se već na prvi pogled prepoznaje kao delo Porsche Design studija. Ekskluzivni materijali korišćeni za izradu telefona su liveno kućište od nerđajućeg čelika, ručno napravljena kožna pozadina i kristalno jasan touch-ekran.

Posebno prilagođenog dizajna, novi Porsche Design P’9981 dolazi i sa ekskluzivnim Porsche Design interfejsom i famoznom Wikitude World Browser aplikacijom za virtuelnu stvarnost. Uz to, specijalnim PIN-om može se prepoznati drugi P’9981 korisnik. Porsche Design P’9981 dolazi sa snažnim procesorom od 1,2 Ghz, mogućnošću HD video snimanja, 24 bitnom grafikom i naprednim senzorima koji omogućavaju nove aplikacije virtuelne stvarnosti. Zatim tu je ugrađenih 8 GB memorije koja se može proširiti do 40 GB micro SD karticama.

Operativni sistem BlackBerry 7 uključuje i novi web browser, a tu je i Liquid Graphics tehnologiju koja pruža potpuno novo iskustvo upravljanja na dodir sa veoma brzom grafikom. Novi smartphone će se do kraja godine naći u ponudi Porsche Design prodavnica po ceni od blizu 2 hiljade dolara.

Leave a Reply