Mobile

Ekskluzivni Vertu Signature Touch košta “samo” 11.300 dolara

Želeli bi ste da uparite svoj Lamborghini sa adekvatnim Android telefonom? Nema problema, Vertu je tu da vam pruži novim uređajem na niskom, niskom cenom od samo 11.300 dolara!

Šala naravno, ne za cenu ona je prava, već za “uparivanje” sa Lamborghinijem .

Vertu-Signature-Touch

Tako je narode, Vertu Signature Touch košta koliko i dobar polovni premijum automobil. Ali, šta dobijate za tu cenu? Iznenađujuće, više od uobičajene ponude za jedan Vertu. Vertu Touch je opremljen sa 4,7 – inčnim ekranom 1080p rezolucije, Snapdragon 800 procesor koji radi na 2,3GHz naravno quad-core , a tu je i izdašnih 64GB za skladištenje, kamera je 13-megapiksela Hasselblad-sertifikovana, dok je prednja ona od 2,1-megapiksela. Baterija je kapaciteta prosečnih 2.275 mAh sa mogućnošću QI bežičnog punjenja, a sve radi na Androidu 4.4 KitKat .

Vertu Signature Touch 3 630x472 Vertu Signature Touch košta samo 11.300 dolara

Vertu Signature Touch 5 630x473 Vertu Signature Touch košta samo 11.300 dolara

Ovo su uobičajene specifikacije, mada Vertu uvek daje lični pečat kroz nekoliko različitih funkcija u titanijumsko kućište upareno sa telećom bok kožom. Ekran je takođe obložen safir kristalnim staklom kako bi ga sačuvao od ogrebotina. A ako ste zainteresovani za audio, i ova opcija je izuzetna jer je Vertu opremljen sa stereo zvučnicima podešenim od strane Bang & Olufsen.

Naravno, reč je o Android statusnom simbolu. source: AndroidRevija.com

Leave a Reply