Mobile · Operateri

Ekskluzivno u mt:s ponudi – providni LG GD900 Crystal

Ako vam je važno da vaš telefon, pored sjajnih tehničkih karakteristika, poseduje i eleganciju, funkcionalnost, originalnost i kvalitet u izradi, onda je LG GD900 Crystal pravi izbor za vas

LG GD900 Crystal: il cellulare trasparente, inconfondibile e unico al mondo.mt:s je prvi u regionu, a u korak ss ostatkom Evrope, ponudio svojim postpaid korisnicima prvi providni telefon na svetu, koji predstavlja revolucionarno otkriće po pitanju dizajna u industriji mobilnih telefona. Ono što izdvaja LG GD900 Crystal je svakako veoma izdržljiv klizni providni Touchpad koji omogućava da jednim dodirom na jednostavan, brz i lak način upravljate aplikacijama na telefonu.
LG Crystal GD900 open

Sve svoje važne momente u životu možete da zabeležite uz pomoć 8MP kamere koja predstavlja najveću rezoluciju u svetu mobilnih telefona. Ovom kamerom možete i da fotografišete u mraku uz efekat kao da koristite vrhunsku digitalnu kameru.

Pored toga, ovaj „stylish“ telefon omogućava Vam surfovanje Internetom, brz prenos podataka i gledanje multimedijalnih sadržaja na velikom ekranu, a sve to uz mnoštvo grafičkih detalja i 3D efekata.

LG GD900 Ambient 01

LG GD900 Crystal dostupan je uz mt:s postpaid tarifne profile Bel, Fresh, Mix i 066 Postpaid 4000, a možete ga naručiti putem mt:s express-a na broj 064/790 ili ga kupiti u najbližoj poslovnici Telekoma Srbija.

One thought on “Ekskluzivno u mt:s ponudi – providni LG GD900 Crystal

  1. Slobodan Perunovic

    Telefon je dobar ali nazalost touchpad ne funkcionise.Molim ako mozete da me obavestite gde mogu da nabavim providnu tastaturu u Beogradu.Zahvaljujem.

Leave a Reply