Mobile

Elegantne, zaštitne futrole za iPhone 3G/S i iPod Touch 2G

Prestigio sa zadovoljstvom predstavlja iPhone 3G/S i iPod Touch 2G zaštitne futrole! Ove futrole sa trostrukom namenom predstavljaju elegantno dizajnirane asesoare koji će povećati korisnost vaših modernih uređaja sa stilom. Novu liniju čini 10 različitih modela od prave kože i kvalitetnog PU materijala, različitih tekstura kao što je nubuk, zmija, krokodil i šare od grafitnih vlakana. Ove zaštitne futrole su prvi u nizu proizvoda napravljenih za Apple koji će se naći u Prestigio prodajnom programu.

Dizajn ovih zaštitnih futrola je jednostavan i elegantan, a ponuđene su različite boje, teksture i materijali kako bi najbolje zadovoljili vaš lični stil. Futrole su nesavitljive, okvir futrole lako prima uređaj, a unutrašnjost je obložena kako bi vaši iPhone 3G/S i iPod Touch 2G bili zaštićeni ali sa svim kontrolama i portovima lako dostupnim.

Prestigio zaštitne futrole ne samo da izgledaju dobro, već su i vrlo praktične sa tri patentirane funkcije koje ih čine kompletnim rešenjem: futrola štiti osetljivu površinu vašeg uređaja, portove i kontrole od prašine i pri padu; unutrašnjost futrole je od mekanog materijala koji služi i za čišćenje ekrana; a prednji, preklopni deo može se koristiti i kao postolje za vaš uređaj.

Leave a Reply