Mobile

Elegantni slajder Sony Ericsson T303

Elegantni novi T303 telefon sa kliznim mehanizmom dokazuje da je Sony Ericsson posvećen širenju portfolija kako bi se svideo što širem krugu korisnika. Kompaktan i izuzetnog dizajna, izgleda sjajno, sa veoma povoljnom cenom

Sony Ericsson je predstavio T303, atraktivan i lep mali telefon koji odgovara svakoj prilici. Ovaj kompaktni telefon sa kliznim mehanizmom izgleda poput top modela, sa ekranom poput ogledala, metalnim kućištem i hromiranom završnom obradom.

T303 je odličan dodatak Sony Ericssonovoj T-liniji jer kombinuje vrhunsku završnu obradu i fantastične mogućnosti, izjavio je Lykke Tarsbol, viši dizajner u Sony Ericssonovom kreativnom dizajnerskom centru. „Želeli smo  da napravimo prekrasan telefon koji bi ljudi želeli da nose sa sobom pri noćnom izlasku zbog prekrasnog dizajna koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, te da bude konpaktnih  dimenzija da stane u svaki džep.

Sony Ericsson T303

Vrhunac stila

  • Malih dimenzija, što omogućava eleganto nošenje u džepu
  • Vrhunskog je izgleda zahvaljujući završnoj obradi izvedenoj u metalu i hromu
  • Nudi sve osnovne funkcije, bilo da je reč o fotoaparatu, Bluetoothu™ ili FM radiju

Šik i elegantan, odražava svaki vaš pokret

Završna obrada T303 od metala i hroma čini ga zapaženim u vašoj okolini pa će svi biti impresionirani njegovim vrhunskim izgledom. Zaobljene linije i besprekoran klizni mehanizam čine korišćenje svakodnevnim užitkom. Ekrankoji izgleda poput ogledala na prednjoj strani telefona ide još korak dalje ističući prekrasan izgled T303.
Male dimenzije T303 čine ga prepoznatljivim, ali iste imaju i svrhu. Upravo zato što ne zauzima mnogo prostora, savršen je za noćne izlaske kada ne nosite puno stvari sa sobom i ne možete sve poneti. Kompaktne dimenzije T303 znače da će ovaj telefon uvek biti jedan od izabranih.

Savršena fotografija

Megapikselni fotoaprat ugrađen u T303 spreman je za fotografisanje u trenutku. Ako naiđete na prekrasne cipele, a želite drugo mišljenje, samo jedno brzo okidanje fotoaparatom i možete poslati fotografiju svojim prijateljima. Možete koristiti Bluetooth™ tehnologiju za bežično prenošenje fotografija sa vašeg telefona na kompatibilni računar ili da jednostavno direktno pošaljite fotografiju dnevne avanture na prijateljev telefon.

Slušajte muziku u pokretu

Kako život postaje sve užurbaniji, nužno je biti u mogućnosti  da usporite tempo i predahnete kada god imate priliku. T303 ima ugrađen FM radio, što znači da možete da pronađete omiljenu stanicu, opustiti se i zaboraviti na vreme. Takođe ima i media player te Sony Ericssonovu funkciju TrackID™. Snimite isečak pesme u baru ili kafiću i odmah saznajte naziv i autora pesme.

Leave a Reply