Mobile

Epson nudi Network Projection aplikaciju za iOS

Kompanija Epson, svetski lider u proizvodnji projektora, objavljuje da će ponuditi besplatnu aplikaciju koja se nalazi na Apple App Store-u kako bi korinsnici iPad, iPhone i iPod touch uređaja imali mogućnost bežične projekcije. Ovo predstavlja dobru vest za sve one koji žele da bez poteškoća projektuju sliku sa svojih uređaja – koji se koriste u poslovnim okruženjima gde zaposleni koji se bave dizajnom možda žele da prezentuju u pokretu, ili u svrhe obrazovanja gde su sve prisutniji Apple uređajI u učionicama, kako kod studenata tako i kod nastavnika.

Kompatibilan sa većinom Epsonovih postojećih i novih projektora, ova aplikacija podržava sve glavne formate fajlova, tako da korisnici mogu da prezentuju Word, Excel, PowerPoint, Keynote i PDF fajlove. Podelite fotografije u JPEG i PNG formatu za zaista interesantne i slikovite prezentacije ili lekcije.

Pored pristupačnosti, ova aplikacija je takođe neverovatno jednostavna za korišćenje i koristi prednosti ugrađenog sistema za daljinsku kontrolu koji povlači prezentaciju ili lekciju direktno sa iPad, iPhone ili iPod Touch uređaja. Ovaj daljinski sistem takođe nudi brzo i jednostavno lociranje dostupnih projektora. Njegove intuitivne kontrole dozvoljavaju regulisanje jačine zvuka, finkciju za potpuno utišavanje i opciju za zamrzavanje slike.

Frederik Haton, viši menadžer za projektore u kompaniji Epson Europe, izjavio je: “Veoma smo uzbuđeni zbog ove nove aplikacije jer ona odslikava načina na koji poslovni ljudi i zaposleni u obrazovnim institucijama dele informacije – postoji fundamentalna promena koja vodi ka korišćenju ovakvih uređaja za prezentovanje i želimo da je olakšamo što je više moguće. Kao vodeći brend u oblasti projektora, posvećeni smo inovacijama i ovo je samo još jedan primer kako smo održali vodeću poziciju na tržištu toliko dugo.”

Aplikacija Network Projection za iOS dostupna je od 1. decembra na Apple-ovom App Store srvisu za besplatno preuzimanje.

Ključne karakteristike:

·       Besplatno preuzimanje sa Apple App Store-a

·       Kompatibilnost sa iPad, iPad2, iPhone 3G / 3GS / 4G i iPod Touch uređajima 3. i 4. generacije

·       Kompatibilnost sa novim i postojećim Epson projektorima

·       Projektujte fotografije u JPG/PNG formatu

·       Projektujte dokumente u Word (doc, docx)*, Excel (xls, xlsx)*, PowerPoint (ppt, pptx)*, Keynote i PDF formatu

·       Dostupna na japanskom i engleskom jeziku

·       Povežite se bežično ili putem HDMI kabla (koji se kupuje odvojeno)

·       Ugrađeni sistem za daljinsku kontorlu koji pokreće pojektor sa uređaja (izvor, AV mute, zamrzavanje, kontrola jačine zvuka)

·       Radi na iOS 4.2 i potonjim verzijama ove platforme

·       Pretražuje dostupne projektore bežično

Kompatibilan sa Epsonovim modelima projektora:

·       EB-85 / 825 / 826W

·       EB-450Wi / 450W / 460i / 460

·       EB-455Wi

·       EB-1925W / 1920 / 1915 / 1910

·       EB-G5450WUNL / G5650WNL / G5750WUNL / G5950NL

·       EB-1775W / 1770W / 1760W

·       EB-93 / 95 / 96W / 905 / 915W

·       EB-435W / 425W / 430 / 420

·       EB-1880

·       EB-D6155W / D6250

·       EB-485Wi / 485W / 475Wi / 475W / 470

Leave a Reply