Mobile

Erste Grupa predstavila besplatnu iOS aplikaciju za odnose sa investitorima

Besplatna aplikacija Erste Grupe za odnose sa investitorima za iPhone i iPad sada je na raspolaganju u App Store. Ažurne informacije o finansijskim izveštajima, cenama akcija, godišnjim skupštinama i rejtingu. Pristup live streaming-u konferencija za medije i konferencijskim pozivima sa analitičarima na iPad-u.

Erste Grupa je objavila pokretanje aplikacije za odnose sa investitorima za iPhone i iPad koja će obezbediti stalan protok informacija ka njenoj bazi investitora i analitičara. Aplikacija je dodatna besplatna usluga koja omogućava investitorima da prate najnovije vesti, finansijske izveštaje i prezentacije Erste Grupe.

Korisnici sada mogu da u realnom vremenu pristupe informacijama o cenama akcija Erste Grupe sa Bečke berze. Pored toga, aplikacija obezbeđuje najažurnije vesti za investitore o grupi, uključujući finansijske rezultate, godišnje skupštine i rejtinge. Korisnici takođe
mogu da pročitaju i preuzmu kompletne finansijske izveštaje i prezentacije.

Verzija aplikacije za iPad takođe nudi pristup live streaming-u odnosno mogućnost preuzimanja konferencija analitičara i konferencija za štampu Erste Grupe o finansijskim rezultatima. Pritiskom na dugme, investitori mogu i da dodaju važne događaje u vezi sa Erste Grupom u narednom periodu u svoje Microsoft Outlook kalendare.

Aplikacija Erste Grupe za odnose sa investitorima se može besplatno preuzeti iz App Store:
– za iPhone: http://itunes.apple.com/gb/app/erste-group-investor-relations/id546652290?mt=8
– za iPad: http://itunes.apple.com/gb/app/erste-group-investor-relations/id546647685?mt=8

Leave a Reply