Mobile

Evropski debi LG-ja i PRADE

Ekskluzivitet u mobilnoj komunikaciji

LG Electronics, svetski tehnološki i lider u dizajnu i mobilnim komunikacijama i vodeći svetski modni brend PRADA najavili su svetsku premijeru unapređenog Prada telefona u za kraj novembra.

Poslednja edicija PRADA telefona (model: LG-KF900) nudi mnoštvo tehnoloških nadgradnji koje mobilni telefon današnice zahteva. Spolja gledano, zadržao je svoj originalni minimalistički dizajn koji je odavno postao inspiracija svetskim proizvođačima telefona osetljivih na dodir. Specifična modifikacija nije samo u povišenom nivou elegancije i sofisticiranosti koja se dobija klizećom tastarurom, već i u ugradjenoj najnovijoj LG tehnologiji.

Nova PRADINA verzija sadrži ring tonove, volpejpere, i video klipove koji su brižljivo odabrani da bi korisnik mogao da oseti telefon u potpunosti. Svaki od tih jedinstvenih sadržaja dokazuje da je PRADA neobično umetničko delo. Slike sadrže PRADINU kolekciju za jesen/zimu 2008, nove animirane filmove o PRADA brendu i volpejpere sa starim kolekcijama.

Ovog puta LG i PRADA unose inovaciju u trend mobilne telefonije još jednim detaljem -‘PRADA Link’ (Model: LG-LBA-T950). To je Bluetooth uređaj koji izgleda kao tanak i elegantan ručni sat koji detektuje sve pozive i čita kompletne SMS tekstualne poruke, a da ne morate da vadite telefon iz torbe ili džepa. Produžetak telefona, luksuzni dodatak koji može da se nosi kao modni detalj, PRADA Link, ne samo da je revolucionaran u konvencionalnim metodama mobilne komunikacije, već daje dodatnu praktičnu, udobnu i modnu dimenziju.

Leave a Reply