Mobile

F-Secure predstavio novu generaciju sistema bezbednosti za Android i Symbian platforme

F-Secure Protection Service for Mobile omogućava operaterima da ponude sveobuhvatnu bezbednost i roditeljsku kontrolu kao servis za mobilne uredjaje svojih kupaca, kao što su Smartphones i tablet računari.

F-Secure Mobile Security naredne generacije servisa za operatere predstavljena je na Mobile World Congress, koji je održan sredinom februara. Nova verzija F-Secure Protection Service for Mobile (PSM 7) omogućava operaterima da ponude sveobuhvatnu zaštitu i roditeljsku kontrolu za mobilne uređaje svojih korisnika.

Kako sve više dece, tinejdžera i odraslih koristi internet sa različitih uređaja, Mobile Security je pitanje danas pitanje za celu porodicu. PSM omogućava operaterima da ponude krajnjim korisnicima uslugu koja omogućava da pretraživanje interneta, društvene mreže i mobilne finansijske transakcije budu bezbednije nego ikada tako što se automatski identifikuju štetni internet sajtovi i čuvaju decu od neodgovarajućih i opasnih internet sadržaja.

PMS takođe pomaže korisnicima operatera da zaključaju, lociraju i/ili obrišu sadržaj na nestalim mobilnim uređajima, i pruža zaštitu od štetnih aplikacija i virusa. PMS podržava više mobilnih platformi i obuhvata nekoliko prilagodljivih alternativa za operatere što im omogućava pružanje usluge zaštite svojim klijentima.

Za operatere, PMS predstavlja moćnu ”one-to-one” funkciju slanja poruka direktno svojim klijentima. Ovaj novi alat omogućava operateru da informiše ciljane korisnike sa blagovremenim i relevantnim porukama, obezbeđujući jedinstveni ”mobile up-selling” i ”cross-selling” alat koji povećava zadovoljstvo kupaca kroz informativne i korisne poruke.

Samu Konttinen, izvršni podpredsednik prodaje i marketinga u F-Secure, kaže: ”F-Secure je odgovorio na važan razvoj tržišta. Na primer, sve popularniji android tablet računari i smart telefoni često sadrže poverljive informacije kao što su fotografije i poslovna dokumenta koja trebaju da budu zaštićena od zloupotrebe. U isto vreme, postoji jasna potreba za roditeljsku kontrolu na mnogim mobilnim uređajima koje danas koriste deca, jer jedna od deset internet stranica nije pogodna za njih. Zahvaljujući novoj generaciji F-Secure Mobile Security rešenja, korisnici naših operatera partnera mogu da uživaju u korišćenju svih svojih mobilnih uređaja u potpunosti.

F-Secure je pionir u segmentu zaštite mobilnih uređaja i štiti takve uređaje već deset godina unazad. F-Secure usluga zaštite je dostupna preko više od 200 operatera širom sveta i ima poverenje više miliona domova i firmi. F-Secure je poznat po čestim automatskim ažuriranjima, momentalnim i brzim reakcijama koje sprečavaju sve novonastale pretnje, zagarantovano od strane F-Secure Labs koji rade 24 časa dnevno širom sveta.

Leave a Reply