Mobile

F-Secure prvi donosi zaštitu za S60 5th edition mobilne uređaje

F-Secure nagrađivano rešenje za zaštitu mobilnih uređaja prvo donosi zaštitu na S60 uređaje sa ekranom osetljivim na dodir (S60 5th edition).

F-Secure je objavio nove verzije F-Secure Mobile Security rešenja koje su dostupne i za nove S60 5th edition mobilne uređaje. To je trenutno najnovija S60 Symbian OS™ verzija. S60 5th edition između ostalog donosi i touch screen (ekran osetljiv na dodir) na mobilne uređaje, a F-Secure Mobile Security 5 je jedna od prvih aplikacija koja ga podržava.

Mobile anti-virusArnoud de Vaal, direktor , iz F-Secure odelenja za mobilnu zaštitu : “Korisnici danas na mobilnom uređaju čuvaju lične informacije kao što su slike, bankovni podaci, e-mail poruke, poslovni projekti i druge vredne i poverljive dokumente, te je zato potrebno da na odgovarajući način zaštite svoj mini računar. Ponosni smo da smo među prvima pružateljima usluge koji nude rešenje za S60 smartphone korisnike sa touch screen uređajima“.

F-Secure Mobile Security 5 omogućava smartphone korisnicima da iskoriste puni potencijal svojih uređaja bez straha od mobilnih pretnji. F-Secure Mobile Security uvodi kombinaciju real-time antivirusne zaštite sa firewallom, antitheft opcijom i antispyware za S60 5th i S60 3rd Edition Symbian uređaje kao i za Windows Mobile platformu.

Takođe, F-Secure Mobile Security 5 uvodi nove osobine: redizajniran korisničku interfejs i antitheft opcije kao što su udaljeno zaključavanje ili brisanje podataka na uređaju.

Probna verzija i lista podržanih uređaja dostupni su na F-Secure Mobile Security portalu na http://f-secure.mobi.

Leave a Reply