Mobile

F-Secure potpisao ugovor sa kompanijom Vodafone na globalnom nivou za zaštitu računara i pametnih telefona

Vodafone PC Protection i Vodafone Security za pametne mobilne uređaje će biti dostupni u okviru mesečne pretplate.

Kimmo Alkio, F-Secure direktor: “Vodafone je vodeća kompanija u mobilno telekomunikacionom sektoru, a F-Secure je vodeći pružalac sigurnosne zaštite za korisnike telekomunikacijskih usluga. Ponosni smo na potpisivanje ovog ugovora na globalnom nivou  sa Vodafone-om i obvezali smo se na pružanje sigurnosne zaštite kako za njihove privatne tako i za poslovne korisnike svaki put kada se spoje na Internet ili se međusobno povežu”.

F-Secure-ovo rešenje Vodafone PC Protection pruža celovito sigurnosno rešenje za prenosne i desktop računare. Ono pruža izvanredne perfomanse koje ne zahtevaju veliko opterećenje sistema ili same memorije računara istovremeno nudeći brzu detekciju i blokiranje malwarea sa najnovijom sigurnosnom tehnologijom. Vodafone PC Protection je već prisutan kod korisnika unutar 15 država.

F-Secure-ovo rešenje za pametne mobilne uređaje Vodafone Security je sveobuhvatno sigurnosno rešenje koje podržava gotovo sve najpopularnije pametne telefone. Lagano i efikasno rešenje pruža potpunu zaštitu za surfovanje Internetom putem mobilnog i uključuje antivirusnu zaštitu u realnom vremenu, firewall, anti-spyware i anti-theft opciju.

F-Secure i Vodafone su potpisali ugovor na globalnom nivou u prvoj polovini 2008 godine za zaštitu pametnih telefona. Trenutni ugovor takođe pokriva i zaštitu za PC računara.

Leave a Reply