Telenor Srbija
Mobile

Facebook, Twitter i WhatsApp od sada su dostupni svim korisnicima Telenor Play+ paketa

Facebook, Twitter i WhatsApp od sada su dostupni svim korisnicima Telenor Play+ paketa u okviru jedinstvenog digitalnog servisa – Društvene mreže. Svi koji odaberu taj digitalni servis uz svoj Play+ paket, dobijaju besplatan internet za Facebook, Twitter i WhatsApp.

Kao i do sada, u zavisnosti od veličine Play+ paketa, korisnici mogu da aktiviraju jedan, dva ili tri digitalna servisa, a nove korisnike Play+ paketa očekuje i veći broj SMS-ova i megabajta.

Pored servisa Društvene mreže, za koji se dobija besplatan internet, korisnici mogu da aktiviraju i druge, dobro poznate servise – Sport Uživo, Capture i Deezer, a na raspolaganju im je i Novinarnica, još jedan od novijih sevisa u okviru Play+ paketa.

telenor-internet-park

Novinarnica je servis koji pruža pristup časopisima kao što su National Geographic, Cosmopolitan, Politikin zabavnik i Vrele gume, bilo kad i bilo gde. Capture omogućava svakom korisniku da na svom nalogu u cloudu čuva sva dokumenta i fotografije sa telefona, koje može deliti sa prijateljima. Muzički servis Deezer u svojoj bazi ima više od 30 miliona pesama strane i domaće muzike i omogućava svakom korisniku da sluša svoju omiljenu muziku gde god da se nalazi, da pravi plejliste i deli omiljene pesme na društvenim mrežama. Fudbal, košarka, tenis, američki fudbal uživo, samo su neki od sportova koji se mogu pronaći na servisu Sport uživo, a dostupan je i pregled statistike i najnovijih vesti.

telenor call centar

Najbolje korisničko iskustvo imaće svi oni koji se odluče za neki od najnovijih pametnih telefona iz Telenorove bogate ponude, koja se neprestano proširuje. Uz nove Play+ pakete moguće je odabrati najnovije pametne telefone po ceni već od jednog dinara ili uz mogućnost kupovine na 12 ili 24 rate bez kamate.

Prednost tih digitalnih servisa je i mogućnost njihovog korišćenja na bilo kom uređaju – telefonu, tabletu ili laptopu. Jednom aktiviran servis biće dostupan do kraja meseca bez obzira na to kog dana u mesecu korisnik odluči da ga deaktivira. Svakog meseca korisnik može da uključi novi servis.

Svaki od navedenih servisa može se aktivirati pomoću aplikacije Moj Meni, a nepotrošeni minuti, poruke i megabajti prenose se u naredna tri meseca.

Leave a Reply