Mobile

Fenomenalni Sprinkle se sprema za Kal-El procesore

Kompanija Mediocre je danas predstavila novu igru u okviru NVIDIA Tegra Zone aplikacije pod nazivom Sprinkle. Ovo je jedna zabavna igra optimizovana za telefone i tablete bazirane na Android platformi i Tegra 2 čipovima. Sprinkle koristi Tegra čipove za najrealističniju simulaciju pokreta kroz vodu koja je ikada viđena na mobilnim uređajima. Sprinkle je takođe igra za ramišljanje jer uključuje i razne probleme za rešavanje i prepreke koje treba preći.

Igrači upravljaju vodenim topom koji se nalazi na kranu i moraju podesiti visinu i ugao pod kojim će gasiti vatru, pomerati prepreke, okretati točkove i aktivirati zamke. Ali, takođe treba da paze i na količinu vode koju topovi izbacuju kako ne bi ostali bez nje, a što manje vode potroše to će više zvezdica osvojiti. Ono što počinje kao obično ciljanje i prskanje koje treba da ugasi vatru postaje sve izazovnije i izazovnije.

Igra Sprinke će biti dostupna putem Tegra Zone aplikacije i na Android Marketu za super telefone i tablet računare bazirane na Tegra procesorima. U pripremi je i naprednija verzija koju će podržavati NVIDIA Kal-El, četvorojezgarni Tegra procesor sledeće generacije.

Leave a Reply