Mobile · Operateri

Fleksibilan VIP pripejd sa odličnim telefonima i bonus kreditom

Korisnici mogu da se uključe u promociju “Vip pripejd plus” do kraja novembra 2008, a pogodnosti koje donosi će moći da koriste do 2010. godine

Vip mobile od sutra svojim korisnicima nudi jedinstveni pripejd paket: jedan od tri odlična telefona po pristupačnoj ceni, plus bonus kredit koji će dobijati jednom mesečno ako svoju SIM karticu dopune sa najmanje 200 dinara.

U ponudu je uključen i najnoviji Vodafon 231, ultra tanak telefon sa kolor ekranom od 65 hiljada boja i polifonim melodijama zvona, za svega 1.499 dinara. Za Samsung C260 treba izdvojiti 2.499 dinara, dok Vodafon 526 košta samo 2.999 dinara (u sve cene je uračunat PDV).

Da bi mogli da koriste sve prednosti ove promocije, novi pripejd korisnici treba samo da kupe promotivni paket, koji sadrži izabrani telefon i SIM karticu sa početnim kreditom od 50 dinara, kao i da se registruju na mestu kupovine. Korisnici će, ako svoj račun dopune sa sumom od 200 do 499 dinara, dobiti 100 dinara bonus kredita (sa PDV-om). Oni koji na svoj priprejd račun uplate 500 ili više dinara dobijaju 500 dinara bonus kredita (sa PDV-om).

Korisnik može da dobije bonus jednom mesečno sa rokom važnosti od 31 dana. Bonus kredit ne može da se upotrebi za pozive iz rominga, servise sa dodatnom vrednošću i međunarodni saobraćaj. Učesnici u promociji mogu da kupe najviše 2 telefona godišnje.

Novi Vipovi pripejd paketi sa telefonima su u prodaji širom Srbije, u 35 Vip centara i u radnjama njihovih partnera.

Leave a Reply