Mobile · Operateri

Fotografije sa mobilnog odmah na Facebook

FacebookFotografije snimljene mobilnim telefonom Telenorovi korisnici, prvi u Srbiji, mogu odmah da pošalju na „Facebook“ kao MMS poruku.

Korisnik sa postojećim nalogom na „Fejsbuku“ treba da aktivira MMS 2 Facebook servis, nakon čega se broj telefona korisnika dodeljuje njegovom nalogu. Korisnik šalje fotografiju kao MMS poruku na broj 32665 ili na adresu [email protected]. U povratnoj SMS poruci dobija jedinstven kod, koji mu omogućava da postavi fotografiju na svoj profil. unosi se na stranici www.facebook.com/mobile.

Narednih mesec dana sve fotografije poslate na 32665 ili [email protected] biće postavljene na korisnikov profil bez ponovnog unošenja jedinstvenog koda, posle čega se dobija nov kod iz sigurnosnih razloga.

Cena ovakve MMS poruke iznosi dva dinara za sve pripejd i postpejd korisnike. Detaljnije objašnjenje ove usluge može se naći na adresi www.telenor.rs

Za korisnike Telenorovog WAP portala, na adresi http://m.facebook.com nalazi se optimizovana stranica kojoj mogu pristupiti sa svog mobilnog telefona.

Leave a Reply