Mobile

Galaxy Alpha i u mt:s-u

Prvi Samsung pametni telefon iz Galaxy serije sa metalnim okvirom i potpuno novim dizajnom, prefinjeni Alpha model od danas je u mt:s ponudi. Ovaj ultra tanak i lagani telefon izuzetnih performansi možete kupiti uz nove postpaid tarife Miks XL, Miks XXL, Super, a uz tarifu Super Plus dostupan vam je po ceni od samo 1 dinar.

Ukoliko se tokom oktobra meseca opredelite za kupovinu Galaxy S5 telefona očekuje vas iznenađenje! Ovaj već dobro poznati model iz Samsung porodice do 31. oktobra 2014. godine dostupan vam je po znatno nižim cenama, uz nove postpaid tarife. Pored toga, ukoliko Galaxy S5 kupite putem webshop prodavnice dobijate i mogućnost da za samo 1 dinar kupite prepaid paket sa telefonom Samsung Galaxy Fame.

Galaxy-Alpha

Iz bogate ponude Samsung pametnih uređaja, izdvaja se i Galaxy K Zoom model koji spaja dva uređaja u jedan – pametni telefon i fotoaparat. Zaljubljenici u fotografiju prosto će uživati, jer će sa ovim uređajem moći se snime dobre fotografije u najrazličitijim uslovima. Samsung Galaxy K Zoom dostupan je u paketu uz odgovarajuće nove portpaid tarife i tarifu Kontrola troškova, po ceni već od 1 dinar.

Leave a Reply