Mobile

Garmin nüvifone M10

Garmin nuvifone “pametni” telefoni kombinuju najbolje iz dva sveta: vrhunske performanse Garmin navigacionih rešenja i odličnu hardversku i softversku platformu telefona baziranih na Windows mobile platformi.

Integracija navigacije i telefona je otišla korak dalje od jednostavnog dodavanja aplikacije. Garmin navigacioni softver je integrisan u sve delove sistema, i olakšava korišćenje, pretraživanje i navigaciju do odredišta bilo da je u pitanju kontakt iz adresara, POI lokacija ili rezultat pretrage na web-u. Napredna funkcionalnost postignuta je visokim stepenom razvoja LBS – Location based servisa – seta usluga koje informaciju o poziciji stavljaju u funkciju organizacije i komunikacije.

U uređaju su unapred instalirani svi potrebni alati i aplikacije: Facebook™, YouTube™, Windows Marketplace for Mobile, Microsoft® Office, Picasa™ photo upload**, PDF viewer, MSN® Money, a na raspolaganju vam je i velika količina samostalnih aplikacija razvijenih za Windows mobile platformu. Pristup spoljnim resursima raspoloživ je preko ugrađenih Bluetooth, Wi-fi, USB i HSDP/EDGE modula.

U paketu se dobija sve što je potrebno od opreme: nosač za kola, 12V punjač, AC adapter. U 4GB interne memorije se nalaze učitane karte kompletne Evrope i SCG Route.

nuvifone M10 je moderno dizajniran smartphone uređaj opremljen 600MHz Qualcomm procesorom i AGPS prijemnikom. Ekran je dijagonale 3.5″ WVGA. 1500 mAh baterija daje autonomiju do 8h razgovora, tj. 25 dana Std-by. Interna memorija obuhvata 512MB RAM + 512MB ROM + 4GM eMMC Flash i miroSD slot za kartice. Kamera se nalazi sa zadnje strane i ima senzor od 5MPix. Instaliran je Windows Mobile 6.5.3 Pro.

Leave a Reply