Mobile

Genius mobilni punjači ECO-u500, ECO-u700 i ECO-u1000

Genius  predstavio je tri modela prenosnih punjača za smartfone i tablete zahvaljujući kojima nikad nećete ostati „bez baterije“.

Modeli ECO-u500, ECO-u700 i ECO-u1000 nude kapacitete od 5.200, 7.800 odnosno 10.400 mAh. Najjači model može da napuni bateriju tablet računara, a većini smartfona će obnoviti punjene baterije i po nekoliko puta.

genisu-punjaci

Sva tri modela izuzetno su pouzdana i sigurna u radu, koriste najmodernije metode zaštite od prepunjavanja baterije (bilo da je u pitanju sopstvena baterija, bilo da je u pitanju uređaj koji pune), a energiju čuvaju u ugrađenu vrhunsku Samsungovu baterijsku ćeliju.

Ugrađena dva USB izlaza omogućavaju punjenje tableta i smartfona (ili drugih uređaja koji se pune preko USB priključka) istovremeno.

Svi proizvodi imaju jednogodišnju garanciju kao i globalno osiguranje od štete izazvane njihovim korišćenjem u visini do pet miliona dolara.

Idealni su za korisnike koji su često na terenu, kao i za putnike na dužim relacijama, a mogu se nabaviti u opremljenijim prodavnicama opreme za računare. Preporučene cene počinju od 2,900.00 dinara.

2 thoughts on “Genius mobilni punjači ECO-u500, ECO-u700 i ECO-u1000

  1. ivan

    Molim za informaciju gde mogu da narucim najaci model Genisu eco u 1000 a i po kojoj ceni mada ako je moguce posaljite mi informaciju koja je cena za sva tri navedena modela sa detaljnijim slikama

Leave a Reply