gigabyte-gsmart-maya-m1-alternate-800x600
Mobile

Gigabyte predstavio svoj Android GSmart serije

Gigabyte od nedavno ima sopstveni podbrend GSmart koji je bar za sada odvojen za Android telefone i tablete, a  jedan od njih je GSmart Maya M1. Reč je moderno koncipiranom i veoma zanimljivom pametnom telefonu svedenog oblika, ali solidnih specifikacija.

gigabyte-gsmart-maya-m1-alternate-800x600

Kako se na tržištu može naći u nekoliko različitih boja, idelan je kao ženski gedžet, vertni pratilac. Ono što je važno svim damam, lako se uklapa uz svaki modni stil i, što je takođe važno, lako se održava. Osim toga, Maya M1 je i dobitnik brojnih nagrada za dizajn.

Gigabyte GSmart Maya M1 colors GSmart Maya M1

Kao i većina pametnih telefona na tržištu, i Maya M1 se oslanja na Android platformu, a kamera od 8 MP pravi odlične fotografije visoke rezolucije. Takođe, kamera ima brzi zatvarač tako da u kontinuitetu može sa sliak i do 40 fotki, što omogućava da ne propustite bilo koju akciju. Dodatno, dok snimate video možete i fotografisati, a Maya M1 je

Veliki displej dijagonale 4,5 inča čini da telefon izgleda kao mini kompjuter, te ga možete iskoristiti kao poslovnog asistenta kada ste van kancelarije.

Pokreće ga Dual-Core procesor koji rani na 1 GHz i podržava 3.5 G standard za prenos podataka. izvor: AndroidRevija.com

Leave a Reply