Google Android

adidas lansirao miCoach iOS aplikaciju za trčanje

Nakon što je nedavno izbacio miCoach Football, adidas svom asortimanu mobilnih uređaja dodaje i treću miCoach aplikaciju u obliku miCoach Running, IOS (Intermrežni operativni sistem) aplikacije koja omogućava korisnicima da prikupe i dobiju vizualizaciju  realnih podataka o svom sportskom učinku. Statistički podaci se prikupljaju uz pomoć miCoach SPEED_CELL™, uređaja koji može da se smesti u udubljenje na đonu patika adiZero F50 Runner 2 i bilo kojih drugih patika kompatibilnih sa miCoach uređajem ili da se prikači na pertle.

Unutrašnja memorija SPEED_CELL™ beleži i čuva i do sedam sati podataka poput najviše postignute brzine, prosečne brzine, broja istrčaja, razdaljine u zonama različite brzine i ukupne pređene razdaljine u toku treninga, i navedene podatke o učinku bežičnim putem prenosi na iPhone®, iPod touch®, MAC ili PC.

Novolansirana miCoach Running aplikacija omogućava vam da delite i upoređujete statistiku sa prijateljima i sledbenicima preko društvenih mreža ili direktnim ubacivanjem podataka na adidasov interaktivni online sistem treninga, miCoach.com. Ovi podaci se takođe mogu koristiti za povećanje snage virtualnog avatara korisnika u okviru miCoach Running mini igrice.

Trkačka zvezda sa Jamajke i svetski šampion na 100 m Johan Blejk vodi korisnike kroz ovu aplikaciju pomoću koje možete da se takmičite, podelite informacije, uporedite svoje rezultate, kao i da unesete statistiku vezanu za vaš fizički učinak u digitalni svet, i tamo je koristite.

miCoach running aplikacija je od 5. decembra dostupna besplatno širom sveta preko iTunes i može se naći na  http://itunes.com/apps/micoachrunning.

Leave a Reply