svet
Google Android

Android aplikacija showbiz portala “Svet”

Najveći i najposećenijeg celebrity portal u Srbiji – Svet.rs predstavio je danas na Google Playu svoju Android Svet aplikaciju. Od sada, najnovije vesti iz sveta poznatih i šou biznisa moći ćete da pročitate brzo i lako na svom telefonu, i biti informisani iz minuta u minut.

svet

Aplikacija je podeljena na šest rubrika, pa vas takou u rubrici Showbizz očekuju  novosti iz života poznatih ličnosti, paparazzo fotografije, intervjui, slike sa snimanja; dok rubrika Hollywood donosi vesti iz života najvećih svetskih zvezda. Kategorija Planeta će vas zainteresovati zanimljivostima iz celog sveta, zanimljivim video zapisima i foto galerijama..

Tu je i štivo za ljubitelje  TV Novela gde možete pratiti sve o zvezdama latino, turskih i balkanskih sapunica ali donose i sadržaje najnovijih epizoda vaših omiljenih serija. Opuštajuća rubrikaTravel predstavlja najatraktivnije svetske destinacije kao i najbolje ponude turističkih agencija.

Funkcionalno, saami podesite veličinu slova koja vam odgovaraju za čitanje, a lako možete ostavljati i komentare, kao i deliti vesti na društvenim mrežama. Navigacija je dobro odrađne i lako se možete kretati između rubrika i priloga.

Leave a Reply