Google Android · Mobilne aplikacije

Android aplikacija web portala eKapija

Poslovni portal „eKapija“ pokrenuo je jedinstvenu Android aplikaciju, koja prva na tržištu Srbije i Bosne i Hercegovine omogućava brzu i jednostavnu pretragu najnovijih tendera, kao i pristup jedinstvenom katalogu firmi koji sadrži više od 130.000 privrednih subjekata.

Nova na tržištu je i mogućnost da u vidu notifikacija, korisnici direktno na svoj Android uređaj dobijaju obaveštenja o trenutno objavljenim tenderima i događajima, i to sve profilisano u skladu sa svojim poslovanjem i interesovanjima.

ekapija

Pregled najnovijih poslovnih vesti omogućen je po privrednim granama, a novosti iz poslovnog sveta korisnici aplikacije će moći da prate bilo gde i bilo kada, čak i u situacijama kada nemaju pristup Internetu. To znači da se poslednji sadržaji učitavaju za vreme dok je korisnik u dometu wi-fi mreže, a kasnije kada je van dometa Interneta, te sadržaje može pregledati.

Aplikacija je sastavljena od 5 odeljaka: Vesti, eKapija plus, Događaji, Tenderi i Firme, što omogućava lako kretanje kroz sadržaje.

Osim aktuelnih privrednih vesti, Android aplikacija „eKapije“ nudi i intervjue, tekstove vezane za lične finansije, biografije ličnosti, priče o ljudima koji su u žiži interesovanja javnosti i tekstove u sekciji posle posla.

Pretraga u okviru Kataloga firmi može se vršiti po imenu, PIB-u, matičnom broju i delatnosti poslovanja, pa jedinstven katalog pruža uvid u sve relevantne informacije o kompanijama: podatke o bonitetu, prihodu, dobiti i broju zaposlenih tražene kompanije.

Odeljak Tenderi omogućava korisnicima aplikacije pretragu sveobuhvatne baze tendera na portalu „eKapija“, koja proizvodi više od 50.000 tendera na godišnjem nivou, kao i preuzimanje tenderske dokumentacije.

Rubrika Događaji donosi pregled i pretragu aktuelnih događaja: konferencija, treninga, seminara za stručno usavršavanje, sajmova…

Osim na srpskom, Android aplikacija „eKapije” postoji i na engleskom i nemačkom jeziku.

 

Dostupna je na Google Play Storeu i može se besplatno preuzeti.

Leave a Reply