Google Android

Android tastatura SwiftKey je sada besplatna

Od svih virtualnih mobilnih tastatura koje su dostupne među Google Play aplikacijama, SwiftKey je jedna od najstarijih i najkorišćenijih uopšte, uprkos tome što nije bila besplatna. Sada je aplikacija koja mnogima olakšava kucanje postala potpuno besplatna, pred premijeru tastature namenjene za mobilnu platformu iOS 8 na jesen.

Iako aplikacija postaje besplatna, kompanija je posebno mislila na svoje korisnike koji su prethodno nju i kupili. Oni će dobiti tematski paket vredan pet američkih dolara, a kompanija se nada daljim uspesima.

SwiftKey

Kompanijin čelnik Džon Rejnolds je u službenoj izjavi rekao kako su fokusirani na pružanje još više funkcija i mogućnosti svojim tehnologijama, ali i izradi izvrsnog sadržaja koji će privući još više korisnika.

SwiftKey je na Android vrhu liste najprodavanijih aplikacija proveo više vremena od bilo koje druge plaćene aplikacije, ali do sada se na Apple Storeu nije mogao pronaći.

Apple je tek s verzijom mobilne platforme iOS 8 omogućio drugima razvoj sopstvenih tastatura, a kako će to izgledati videćemo na jesen.

Što se mogućnosti tiče, one bi trebalo da budu u skladu sa onim na što su korisnici na Androidu već poodavno navikli.

Leave a Reply