meni-najbliza-android-aplikacija
Google Android

Aplikacija „Meni najbliža“ predstavljena tviterašima

Aplikacija Komercijalne banke – „Meni najbliža“, koja korisnicima mobilnih telefona sa Android ili Windows platformom omogućava da u svako doba pronađu najbliže bankomate svih banaka u Srbiji, predstavljena je korisnicima Twittera.

Aktivni “tviteraši” i oni koji nameravaju da to postanu, isprobali su aplikaciju pomoću koje mogu da se saznaju i aktuelni devizni kursevi svih banaka u Srbiji.

meni-najbliza-android-aplikacija

Tviteraši su od kreatora „Meni najbliže“, predstavnika IT sektora Komercijalne banke, čuli osnovne informacije o novoj aplikaciji i dobili odgovore na svoja pitanja.

„Meni najbliža“ otkriva i kojim putem može da se dođe do najbližeg bankomata, bilo kolima ili peške.

Na telefonima sa Android operativnim sistemom ova aplikacija ima i dodatne pogodnosti, kao što su kreditni kalkulator za više vrsta kredita sa planom otplate i kreiranje instrukcija za plaćanje.

„Ovom prilikom najavljujemo i aplikaciju za iPhone uređaje. Korisnici mogu da je očekuju uskoro, posle registrovanja na App Store-u.“ – poručuju iz IT sektora Komercijalne banke.Najsrećniji tviteraš je na mini-lutriji dobio poklon-karticu Komercijalne banke, u vrednosti od 5.000 din.

Leave a Reply