Google Android

Bankomati RS – Android aplikacija koja daje pregled svih bankomata Srbije

Ukoliko ste se nekada našli u situaciji da vam je hitno bio neophodan najbliži bankomat a niste znali gde se on nalazi, vašim problemima je po svemu sudeći došao kraj.

Beogradska IT kompanija „Ellecta“ kreirala je besplatnu Android aplikaciju koja rešava ovaj svakodnevni problem i korisnicima omogućuje jednostavnu potragu za najbližim bankomatom gotovo svih poslovnih banaka koje posluju na teritoriji Srbije.

Aplikacija pod jednostavnim nazivom „Bankomati RS“ dostupna je kako za korisnike mobilnih telefona tako i za vlasnike tablet uređaja baziranih na Andoid platformi, a možete je besplatno preuzeti sa Google Play Store-a.

Kako navode iz kompanije, u toku je prilagođavanje aplikacije za iPhone korisnike, kao i proširenje funkcionalnosti kako bi pretragom bile obuhvaćene menjačnice u Srbiji ali i banke na teritoriji Crne Gore, koju svake godine poseti veliki broj srpskih turista.

4 thoughts on “Bankomati RS – Android aplikacija koja daje pregled svih bankomata Srbije

  1. Aca

    Занима ме да ли ће бар повремено да ажурирају стање банкомата јер се код нас повремено дешава да се банкомати укидају.

  2. Srdjan

    Aco, u pitanju je kontinuirani projekat – na osnovu prijava samih banaka ali i korisnika stalno se dodaju novi bankomati i ispravljaju oni koji su pogresno locirani (a tu se podrazumeva i brisanje onih koji su u medjuvremenu ukinuti).

  3. Aca

    Одлично. Лепо је што постоје подаци и на интернету, само да се мало дораде да не буде ситуације, као сада, да се неки банкомат налази у Јурија Гагарина број 0.

Leave a Reply