Google Android

Još jedna Android aplikacija za SBB korisnike

SBB je od danas, na raspolaganje svojim korisnicima, stavio još jednu Android aplikaciju, ovoga puta za SBB Video Zonu, servis “video na zahtev”, dostupan putem SBB D3 – digitalne televizije.

SBB Video Zona je usluga donosi potpuno novi način interakcije koji će dodatno obogatiti uživanje u digitalnoj televiziji. Korisnici su u mogućnosti da na svojim malim ekranima upravljaju iznajmljenim programom i gledaju filmove, koncerte,dokumentarce ili crtane filmove kada god to požele. Sadržajima u SBB Video zonipristupa se preko digitalnih risivera, jednim pritiskom na daljinskom upravljaču, a meni je podeljen u tri sekcije:

· Hit Zona

· Klub Zona

· Dž Zona

Hit Zona:

Ova zona omogućavada izaberete različite naslove iz ponude koja uključuje filmske hitove i klasike, domaće i”one” filmove, kao i filmove u HD kvalitetu. Ovi sadržaji se plaćaju, a cene se nalaze pored svakog naslova na meniju SBB digitalnogrisivera.

Klub Zona:

Klub Zona pruža pristup velikombroju različitih TV programa. Kroz mesečnu pretplatu, imateneograničeni pristup TV programima koji se nalaze u ponudi.

Dž Zona:

Svi pretplatnici D3 digitalnetelevizije SBB-a koji koriste Cisco digitalne prijemnike, imaju pristupbesplatnom sadržaju, satima programa koji se nalaze u sekciji Dž Zona.

Pomoću aplikacije SBB Video Zona – korisnici će uvek u toku sa sadržajem svog omiljenog servisa, pravog video kluba čiji će katalog sada listati na svojim Androidima.

Leave a Reply