Google Android

KFC Android aplikacija za naručivanje hrane

Ljubitelji KFC piletine u Srbiji od nedavno svoje omiljene pileće specijalitete mogu naručiti i putem pametnih telefona, nakon što je KFC u Srbiji odlučio da svoje goste obraduje besplatnom aplikacijom za Android uređaje. Aplikacija omogućava korisnicima da u svega nekoliko klikova naruče hranu i ponove svoje prethodne narudžbine, a pripremljene su i specijalne promocije koje se mogu naručiti samo putem aplikacije.

“Aplikacija za poručivanje hrane predstavlja logičan korak u pogledu digitalizacije našeg poslovanja, uzevši u obzir da je već neko vreme našim gostima omogućeno da svoje omiljene specijalitete naručuju putem sekcije dostava na našem sajtu i Facebook stranici”, objašnjava Darko Jakić, direktor KFC-a u Srbiji.

KFC-DostavaApp-V1

Aplikaciju za dostavu osmislila je i razvila digitalna agencija Ellecta Interactive, koja sa KFC-om sarađuje još od njihovog dolaska na naše tržište i otvaranja prvog restorana. “Verujemo da smo aplikacijom KFC Dostava dodatno učvrstili poziciju KFC-a kao lidera na tržištu ugostiteljstva u Srbiji, krunisali uspešnu dugogodišnju saradnju i postavili jaku osnovu za buduće zajedničke aktivnosti”, naglašava Željko Bošnjak, jedan od osnivača agencije.

Dostava KFC specijaliteta na kućnu adresu trenutno je dostupna na teritoriji Novog Sada svim danima od 10-22h, kao i na teritoriji Beograda (opštine Vračar i Voždovac) radnim danima od 10-22h i vikendom od 12-22h.

Aplikaciju KFC Dostava možete besplatno preuzeti sa Google Play prodavnice.

Leave a Reply